top of page
Image by JOHN TOWNER

Welkom

Bedankt voor uw bezoek en interesse. Maak kennis met het team, kom achter de betekenis en de start van Mida verhuur. 

Over ons

Bij MiDa verhuur staat u als klant altijd centraal. Wij weten hoe belangrijk het is om een veilig en betrouwbaar verhuurbedrijf voor aanhangers te vinden. Precies om die reden zijn wij MiDa verhuur begonnen. Wij spreken alles altijd netjes van tevoren af dus u komt niet voor extra kosten te staan. Bent u dus opzoek naar een goedkoop maar kwalitatief hoogstaande aanhangwagen en wilt u een fijne en gemakkelijke huurervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Sinds 2020, heeft MiDa verhuur haar klanten voorzien van een aangename en comfortabele huurervaring. Of u nu opzoek bent naar een kleine praktische aanhanger of een grote gesloten aanhanger, wij hebben genoeg mogelijkheden beschikbaar. De prijzen van MiDa verhuur zijn betaalbaar en we zetten ons hard in voor een goede service. Neem vooral een kijkje in ons assortiment en kies de aanhangwagen die het beste bij uw klus past. 

Man die een doos draagt
Michiel hoofd lelijk_edited.jpg

ONS
TEAM

Wat MiDa Verhuur onderscheidt is ons fantastische team van medewerkers die elke dag weer geweldig werk leveren. Leer Michiel, Niels en Daniël kennen, zij die achter de schermen werken om ervoor te zorgen dat jij onder de indruk bent over hoe snel en gemakkelijk je bij ons een aanhanger in Putten kunt huren. 

IMG_0380.jpg
WhatsApp Image 2021-06-05 at 12.49.26.jpeg

Kom gerust een keer langs

bottom of page